Патриотичен фронт: промяна на порочно организираната социална система, която създава паразитни общности като циганската!

26.08.2014 14:03
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Днес съпредседателят на НФСБ и коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” Валери Симеонов и лидерът на ВМРО и водач на листата на коалицията за 15-ти Плевенски МИР проведиха поредица от срещи с членове и симпатизанти в областите Плевен и Ловеч.

nfsb

Актуалните политически и обществени въпроси пък бяха темата на пресконференцията им в Пресклуба на БТА в Плевен.
Създадохме Патриотичния фронт като естествена коалиция между партии с еднакви програми и единни цели. Готово сме в следващия парламент да поемем отговорността и мандата за създаване на правителство на спасението, при отказ на двете големи партии – ГЕРБ и БСП да съставят кабинет. Това заяви днес Валери Симеонов. От думите му стана ясно, че в новосъздадената патриотична коалиция, освен НФСБ и ВМРО, влизат още 11 партии и организации.
Остава отворена поканата и към всички членове и симпатизанти на АТАКА, без ръководството на Сидеровата партия, тъй като то, според Красимир Каракачанов, се е държало изключително конюнктурно последните 5 години. „Готови сме да поемем мандата. Нито ГЕРБ, нито БСП са алтернатива!“, категоричен бе и лидерът на ВМРО.
Икономическото възраждане чрез освобождаване от хватката на нормативната ограниченост, насърчаване на производството, промяна на порочно организираната социална система, коята създава паразитни общности като циганската, ще бъдат част от приоритетите на едно евентуално правителство на спасението с мандата на Патриотичен фронт.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: