Концерти и шоу на колела са включени в тазгодишния червенобрежки панаир

21.08.2014 16:13

21.08.panair

Пъстра програма са подготвили организаторите от Община Червен бряг за тазгодишния червенобрежки панаир, който ще се проведе от 4 до 6 септември. Началото ще бъде дадено на 4 септември, четвъртък, от 17.30 ч. с концерт под наслов „Страстни ритми“ с участието на Кирил Павлов – маримба и Мартин Йорданов – акордеон. Мястото е фоайето на НЧ „Никола Вапцаров“.
На следващия ден от 17 ч. в Ритуалната зала ще се проведе тържествена сесия на Общинския съвет, а час по-късно в храм „Софроний Врачански“ ще бъде отслужен тържествен водосвет. От 18.30 ч. в НЧ „Светлина 1999“ ще бъде открита изложба „Коренопластика и дърворезба“ на Марин Попов, а от 19.30 ч. на централния площад е официалното откриване на панаира. Участие в празничната програма ще вземат ДТС „Калилките“ при ЦРД – Червен бряг, Фолклорно трио „Феникс“ и танцова формация „Феникс“ и Анелия. За кулминация на откриването е предвидена празнична заря.
На 6 септември тържествата ще продължат с поднасяне на венци по случая Съединението на България пред паметника в централния градски парк. От 10.30 ч. мероприятията на площада ще продължат с детско шоу с участието на аниматорите от „Джули Марули“, а от 10.40 ч. в НЧ „Светлина 1999“ ще бъде представен литературният сборник „Искрици от Искър“. Програмата ще продължи със състезание с велосипеди за деца от 8 до 12 години в 15 ч. на площада, а от 16 ч. пак там ще има шоу на колела – майсторско управление на автомобили. От 17 ч. на градския стадион ще се играе футболна среща между отборите на „Партизан“ (Червен бряг) и „Левски“ (Левски), а от 19 ч. на площада ще започне концертна програма с участието на Северняшкия ансамбъл.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: