„Ювентус“ (Малчика) извъртя зрелищен хикс с „Янтра“

03.08.2014 10:37

3.08.juventus

Новият член на Северозападната „В“ група по футбол Ювентус (Малчика) извъртя вчера зрелищно голово реми в Габрово с местния Янтра в контролен мач. Това пише sport-gabrovo.com. Футболистите от едноименния на италианския гранд тим бяха много близо и до успеха, но след като на два пъти водеха – с 1:0 и 3:2, в крайна сметка приключиха двубоя с равенство – 3:3.
Ювентус успя да поведе още 9-ата минута след хубав пробив през центъра и точен завършващ удар на Ивайло Иванов. След половин час игра Янтра върна гола, след като Милен Панчев подаде удобен пас на Ивайло Иванов за 1:1. В 35-ата минута главният съдия Петър Кузев отсъди дузпа в полза на домакините, а отново Ивайло Иванов беше точен от бялата точка и изведе Янтра напред – 2:1.
Отборът от Малчика обаче не се предаде и само три минути след почивката успя да възстанови равенството. Вратарят на габровци Кольо Андреев направи груба грешка и подари топката на Константин Генков, който пусна на Ивайло Дюлгеров и той без забавяне изравни – 2:2. Централният нападател на Ювентус се разписа и още веднъж. В 65-ата минута, след центриране от корнер и недобро изчистване, топката стигна до Дюлгеров, който я насочи в мрежата зад Андреев с хубав удар от границата на наказателното поле. Нападателят на Янтра Иво Георгиев фиксира крайното 3:3 в 68-ата минута, като вкара след щастлив рикошет в тялото на Ивайло Иванов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: