Гледаме мачове на „Спартак“ по телевизията през новия сезон?

03.08.2014 15:30

3.08.tv

Някои от възловите мачове през новото първенство във „В“ група най-вероятно ще бъдат предавани пряко по Канал 3. Това стана ясно при гостуването на президента на Аматьорската футболна лига Румен Вълков на заседанието на клубовете от Северозападна България в Зоналния съвет на БФС, информира sport-vt.com. Предвижда се Канал 3 да предава пряко най-интересните мачове от четирите „В” групи, като за това вече е дискутирано с президента на БФС Борислав Михайлов.
„Очаква се Канал 3 да получи правата за излъчване на двубоите от третия ешелон, като ще се предават по два мача всеки уикенд – в събота и неделя. Договорът предстои да бъде подписан от президента на БФС Борислав Михайлов в близко време. По-нататък обмисляме да предаваме пряко най-интересните дербита дори и при децата”, съобщи Румен Вълков. Клубовете ще могат да разполагат на стадиона рекламни пана и да сключват договор за реклама със съответните фирми.
Ако тази идея стане факт, по две срещи (общо от четирите „В” групи) ще стават достояние пряко на цяла футболна България. Предвид факта, че Спартак (Плевен) е сред кандидатите за челото в Северозападната „В” група, може да се очаква, че ще бъдат избрани поне няколко срещи на „синьо-белите“ през новия сезон.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: