Общината обяви обществена поръчка за „паяка”

30.07.2014 19:17

Община Плевен обяви обществена поръчка за “Извършване на услуги с техническо средство тип “Паяк” за принудително преместване на ППС на територията на Община Плевен”. Според условията, изпълнителят трябва да разполага с минимум 1 брой специализиран автомобил с краново устройство тип „Паяк“.

pajak

Договорът ще бъде сключен за срок от 1 година или до достигане на стойността от 66 000 лв. без ДДС.Финансирането на настоящата поръчка се извършва от бюджетната сметка на ОП „Център за градска мобилност“ Плевен, след представяне на фактура от страна на изпълнителя и подписан протокол за извършената работа. Повече подробности може да научите от официалния сайт на Община Плевен.
Припомняме, че на 1 август чиналата година Община Плевен започна да прилага административната мярка принудително преместване на пътни превозни средства, паркирани в нарушение на Закона за движение по пътищата и Наредба №3 на Общински съвет – Плевен за обществения ред при ползване на пътни превозни средства на територията на Община Плевен.
Тогава, единствено фотообективът на бдителен репортер на Плевен за Плевен успя да заснеме „историческото” събитие по първото репатриране на автомобил в града.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: