Управителят на най-мощната, до скоро, общинска фирма подаде оставка!

23.07.2014 20:44

Управителят на общинска фирма „Инжстрой” – Ренета Иванова, подаде оставка като ръководител на дружеството с писмо до председателя на местния парламент Дарин Ангелов, научи Плевен за Плевен. Затова и в дневния ред на предстоящата сесия на Общинския съвет е предвидена точка за избор на нов управител на „Инжстрой” ЕООД.

firma
Припомняме, че последните няколко месеца работата и състоянието на фирмата бяха обект на разгорещени дебати на сесиите на местния парламент, както и, че от страна на управляващите в общината и местния парламент бяха направени няколко неуспешни опита за смяната на Иванова. Същата бе избрана преди по-малко от 3 години за управител именно с подкрепата на съветниците от ПП ГЕРБ и техните партньори от малки партии в центъра, гарантиращи им мнозинството в Общинския съвет.
Внасянето на предложението за нов управител на дружеството ще рече, че вече явно е постигнат „консенсус” за нейната смяна. Не казваме – пазарлък! Какви са мотивите за напускане на Иванова и кой ще е новият шеф на фирмата, ще разберем на 31-ви юли. Второто, поне със сигурност!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: