Читатели питат: Кой и защо разчисти игрището за плажен волейбол в Кайлъка?

21.07.2014 8:49

На журналистите винаги се обръща многократно по-голямо внимание отколкото на останалите хора та затова си позволявам да ви направя едно предложение.
Да направите една проверка, как бе позволено да бъде разрушено игрището за плажен волейбол, което се намираше до „Кошарите“ и „Люляците“ в парк Кайлъка.

vol1
На завършилия на, доколкото се сещам, 18.05.14 турнир бе обявено, че игрището ще остане за да може малки и големи да спортуват и да се забавляват.
А преди няколко дни забелязах, че от игрището е останала само половината и на „освободеното“ място както и на околните тревни площи е пълно с автомобили на клиенти на заведенията.
Предполагам, на болшинството жители на нашия град ще е интересно да се провери и да се изнесе информация, кой допусна това нещо, което ,според мен, си е престъпление понеже едва ли някой е дал разрешение за разрушаването на едно спортно съоръжение за да може да се освободи място за паркирането на автомобили на които е забраванено влизането в парка.
А и според няколко публикации в пресата около провеждането на турнира за играждането на игрището са използвани 240 тона пясък което води до извода, че премахването на половината игрище не е станало с лопата, а с тежка техника.
Надявам се да зададете правилните въпроси на правилните хора и по този начин да се задейства някаква проверка която да установи, кой е извършил това нещо и виновните да бъдат накарани да възстановят разрушеното.
С пожелание за хубав и успешен ден.
Тихомир Христов

vol2

При направената от Плевен за Плевен проверка, се оказа, че площадката е изцяло разчистена. Ще се опитаме да потърсим обяснение за случилото си. Надяваме се, че площадката до двете заведения няма отново да се превърне в импровизиран паркинг. Още повече, че забраната за влизане на автомобили още е в сила!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: