Рафи тръгна на джубокс турне, ще посети и Плевен

11.07.2014 12:12

11.07.rafi

Най-атрактивното лятно турне – част от кампанията на Coca-Cola „Ще ти го кажа с песен“, стартира днес в Благоевград. Истински джубокс с размерите на клубна сцена ще обиколи общо 13 населени места в цяла България в рамките на един месец. Огромната музикална кутия ще зарадва жителите и гостите на градовете с фрагменти от общо 100 български и чужди хита – тези, които вече замениха логото на напитката върху кеновете, бутилките от 500 мл. и стъклените опаковки от 250 мл. на Coca-Cola и Coca-Cola Zero.
За изненада на всички фенове част от тях ще бъдат изпълнени на живо от любимеца на публиката Рафи и младите таланти от Funky miracle. Победителят от първия сезон на X Factor в България е убеден, че понякога думите не стигат и затова има песни и прикани всички музикални фенове да дойдат на турнето с думите: „Ела и сподели какво имаш да кажеш с Coca-Cola и песен“.
Джубокс лайвовете са с начален час 18.00 и ще вдигнат настроението и в Плевен. Концертът в нашия град е на 27 юли, неделя, като той ще се състои на площад „Стефан Стамболов“ до ДКТ „Иван Радоев“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: