Безплатни очни прегледи организира Inner Wheel – клуб Плевен

29.05.2014 15:10

29.05.inner

Поредната си кампания, свързана с профилактиката на здравните проблеми, организира Inner Wheel – клуб Плевен. Това информираха на пресконференция днес неговият президент Павлина Йотова, проф. Снежана Тишева – вицепрезидент на Inner Wheel България, Елена Станкева – секретар на Inner Wheel – клуб Плевен за 2014-2015 г. и д-р Нина Червенкова – специалист по спортна и трудова медицина, секретар и елект-президент на Inner Wheel – клуб Плевен.
Проф. Тишева сподели повече за историята и мисията на Inner Wheel, който е популярен също и като женския формат на Ротари. Тя отбеляза, че един от акцентите в дейността на организацията е здравето на хората, а през тази година насловът на кампанията му е „Ние жените – за жените“. В тази връзка организирахме лектория с участието на водещи специалисти в различни области на медицината, като следващата ни стъпка ще бъде провеждането на здравна беседа, посветена на очните заболявания, сподели специалистът.
Срещата ще се проведе на 5 юни от 19 ч. в зала „Гена Димитрова“, а на нея ще присъстват проф. Чавдар Балабанов, неговата сътрудничка д-р Снежана Мургова и старша медицинска сестра Боянка Грошевска. Също така, на 7 юни ще се проведат безплатни очни прегледи, но както сподели Елена Станкева, интересът е огромен и часовете за тази дата вече са заети. Поради тази причина по време на беседата на 5 юни ще бъде обявена още една дата, а желаещите могат да се запишат на телефон 064/88-66-57.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: