Учителите надделяха над абитуриентите в традиционния двубой на СОУ „Иван Вазов“

15.05.2014 8:48

15.05.vazov1

Във вторник в СОУ „Иван Вазов“ се проведе традиционният футболен мач между абитуриенти и учители, информираха от школото. Двубоят беше доста оспорван, а зрителите, които заеха местата си доста рано, открито показваха пристрастията си и подкрепяха своя фаворит по време на двубоя. В него на страната на учителите се включиха известният български футболист от близкото минало Ивайло Петков и екскапитанът на „Спартак“ Плевен Кунчо Кунчев.

15.05.vazov2
Опонентите играха великолепно и бяха почти равностойни, но учителите успяха да надделеят. Те биха абитуриентите с малка разлика – 4:3. Както обаче обеща директорът на учебното заведение Димитър Митев, който също участва в мача, наградата – голяма вкусна торта, отиде при дванадесетокласниците.
Вечерта продължи по план – с тържествената церемонията по връчването на третите Годишни награди на СОУ „Иван Вазов“. Първи се изявиха момичетата от танцов състав „Рияна“. Церемонията след това бе официално открита от водещите. След тях певческата група на СОУ „Иван Вазов“ изпълни химна на училището. Същата вечер беше и премиерата на клипа към песента. На сцената се изяви и Ива Цветанова, която беше сред финалистките във формата „Сценична партньорка на г-н Андреев“ в Шоуто на Слави.

15.05.vazov3
След нейното изпълнение бяха връчени наградите на номинираните в част от категориите, но за съжаление церемонията беше прекратена поради неблагоприятните метеорологични условия – над сцената се изля проливен дъжд. Организаторите на Годишните награди на СОУ „Иван Вазов“ – учениците от 11Л клас, дадоха обещание церемонията по награждаването да се проведе в началото на месец юни. Все още няма точна дата, но подробности за събитието ще се публикуват в сайта на училището.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: