„Приятели на английския“ отпразнуваха своята 10-годишнина

17.04.2014 8:03

17.04.friends

Вчера членовете на клуб FECC („Приятели на английския“) зачеркнаха от списъка с 10 инициативи, свързани с 10-годишния юбилей на клуба, още една. Приятелите на английския подариха прекрасен следобед на мъниците от дом „Детелина“, като им помогнаха да оцветят и изрисуват великденски яйца. По време на творческия процес момичетата и момчетата разменяха закачки с детелинките, а когато яйчените шедьоври бяха вече налице, малчуганите получиха вкусни банани.
В понеделник се състоя официалното отпразнуване на юбилея на клуба. FECC навърши 10 години от създаването си през 2004 г. Членовете на клуба устроиха подобаващо тържество, на което поканиха и госпожица Морган Мърфи (преподавател по английски в ГПЧЕ). Тя доведе със себе си своя приятелка също американка, като децата от клуба имаха възможност да упражнят английския си и да обменят интересна информация с тях. Проведе се и търг за великденски яйца, а със събраните пари бяха купени материалите за боядисване на яйца и бананите за малките детелинки. В края на вечерта пристигна тортата, от която всички искаха допълнително, а след това момичетата и момчетата от FECC пуснаха 10 фенера в звездното нощно небе, с което официално закриха юбилейното парти.
През месец май предстои посещение в клуб за пенсионери, където младежите ще пеят и танцуват, а идната седмица ще се проведе семинар по здравословно хранене.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: