И Плевен ще участва в кампанията „Да изчистим България” на 26 април

16.04.2014 8:32

И тази година Община Плевен подкрепя кампанията „Да изчистим България”. Вече се създава организация за обявения ден 26 април /събота/, като се осигуряват материали – чували и ръкавици, за желаещите да се включат.

aktion
Община Плевен призовава за активност институциите, представителите на бизнеса, учебните заведения, кметствата, организациите и партиите. Ще се разчита гражданите да изпълняват ангажимента си съгласно общинската нормативна уредба да поддържат в чист и естетичен вид междублоковите пространства. Апелират се фирмите най-вече в Индустриалната зона на града да почистят прилежащите площи на предприятията.
Сметоизвозването е ангажимент на Община Плевен. За допълнителна информация, въпроси, заявка на материали и допълнителни съдове за отпадъци на разположение са експертите от отдел „Екология”, които отговарят на телефони: 064/881 336, 881 342, 881 342.
Участие вече заявиха Окръжна и Районна прокуратури, Военно формирование 22160, Дамски клуб – Гривица, БИЛЛА България, ПроКредит банк, Дневният център за възрастни с увреждания, Басейнова дирекция, ПП „Нова зора”.
Най-старателните по традиция ще получат фиданки от Община Плевен. Това информират от Пресцентър на Общината.

Снимка – архив Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: