„Спартак“ с класика срещу „Левски“

13.04.2014 20:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Спартак (Плевен) постигна 15-ата си победа от началото на сезона в Северозападната „В“ група, информира plevensport.eu. В среща от 22-ия кръг момчетата на Бойко Цветков нямаха особени трудности при гостуването си на Левски 2007 и спечелиха с класическото 3:0. През първото полувреме спартаковци поведоха с попадение на Альоша Илиев в 20-ата минута, който с хубав удар отдалеч успя да прехвърли вратаря на домакините Веселин Ганчев за 0:1. В първата минута след почивката Спартак разиграха бърза комбинация, като Тихомир Тодоров пусна хубав пас към Альоша Илиев, който навлезе в наказателното поле и стигайки до аутлинията подаде към Йоан Петков и за него не оставаше нищо друго освен да намери опразнената врата – 0:2.
В 51-ата минута гостите стигнаха до класически резултат, като отново попадението отбеляза Йоан Петков. Головата атака на Спартак беше почти идентична на тази при второто попадение, но този път беше започната от Атанас Атанасов, който намери Альоша Илиев и след неговия пас Петков наниза третия гол в мача.
В следващия 23-и кръг, който ще се състои на 18 април от 17 часа на стадион „Плевен“ Спартак ще посрещне в дерби мач на кръга Локомотив (Горна Оряховица).

#тагове:

НАЙ-НОВИ: