Непалски танц съпътства дипломирането на 105 възпитаници на Факултет „Обществено здраве“ на МУ – Плевен (галерия)

07.04.2014 15:04
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

7.04.diplomiraneq

Промоцията на бакалаври и магистри от специалностите във Факултет „Обществено здраве” на Медицински университет – Плевен се проведе днес в Аудиториум „Магнум“ на Втора клинична база. Навръх Деня на здравния работник се дипломираха общо 105-ма бакалаври и магистри от две специалности на Факултет “Обществено здраве”: 32-ма бакалаври от специалност „Медицинска рехабилитация и ерготерапия”, випуск 2013; 30 бакалаври от специалност „Управление на здравните грижи”, випуск 2014 и 43-ма магистри от специалност „Управление на здравните грижи“, випуск 2013 и 2014.

7.04.diplomirane2
Сред специалните гости на церемонията бяха кметът на Община Плевен проф. Димитър Стойков, областният управител Илиян Йончев, д-р Пенка Стефанова – директор на РЗОК – Плевен, д-р Иван Йорданов – директор на Областната дирекция по безопастност на храните – Плевен, представители на медицинските университети в Пловдив и Варна, както и проф. д-р Хенк тен Хаве – доктор хонорис кауза на МУ – Плевен, дългогодишен директор на Секцията по биоетика на ЮНЕСКО и настоящ директор на Центъра по етика в здравеопазването на университета Duquesne, Питсбърг, САЩ. Приветствие към присъстващите в зала „Магнум“ отправи ректорът на МУ – Плевен, проф. Славчо Томов, който пожела на дипломантите сили и упоритост по пътя на професионалната им реализация. Убеден съм, че всички вие ще положите необходимите усилия за утвърждаването си като добри специалисти в нашата страна, ще продължите да се усъвършенствате, но и да помните, че зад всяко ваше професионално действие стои името на висшето училище, както и авторитетът на вашите преподаватели, посочи проф. Томов.

7.04.diplomirane3
От името на дипломантите приветствие поднесоха Миглена Петрова – бакалавър в специалност „Управление на здравните грижи“ и Михаил Колев – бакалавър в специалност „Медицинска рехабилитация и ерготерапия“. Церемонията бе съпътствана и от музикално-танцова програма. В нея студентки от Непал представиха традиционен танц от своята страна, а уменията си демонстрираха също изпълнителите от Перкусионен ансамбъл „Акцент“ при НУИ „Панайот Пипков“.

7.04.diplomirane4

 

7.04.diplomirane5

 

7.04.diplomirane6

 

7.04.diplomirane7

 

7.04.diplomirane8

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: