Над 1300 лева събра благотворителен концерт в Червен бряг

01.04.2014 7:54

1.04.koncert

1301 лева бяха събрани на благотворителния концерт в Червен бряг в подкрепа на борбата с хепатита. Това бе третия от поредицата концерти, с които Фондация „Христо Гешов” стартира кампания за набиране на средства за закупуване на скринингови тестове за хепатит С и В за безплатно изследване на населението, както и за подпомагане лечението на заболели лица.
На сцената на местното читалище „Н. Й. Вапцаров 1908″, където неведнъж Христо Гешов е пял като самодеец, в тази вечер той изпя заедно със Софи Барт песента „Стари мой приятелю” и заслужено си спечели симпатиите и аплодисментите на публиката. Със свои изпълнения в програмата се включиха още редица родни поп звезди: Джулия, Ева и Стефани, Йоана Драгнева, Дамян Попов, Стефан Илчев, Ларик, Искрен Пецов и Мариана Попова и специалното участие на камерна група от Сдружение „Св. Георги Победоносец” – Луковит. За силното въздействие на мероприятието допринесе и сценичното осветление и озвучаване от „Крейзи Тайм” ЕООД. Да изразят своята съпричастност към каузата в залата бяха още народният представител от ПП ГЕРБ Корнелия Маринова, ръководителите на местните фирми, подкрепили финансово благотворителния концерт – „Боряна” АД и „ТЕРА”, Хотелски комплекс „Таганрог” и ПП ГЕРБ Червен бряг. Концертът в Червен бряг не би бил възможен и без подкрепата на хотел „Дипломат Плаза”, „Марсилия” ЕООД, Сдружение „Да рекламираме България”, печатница „Булгет”, maksoft.net и медийните партньори.
Голяма част от червенобрежката общественост присъства на концерта и даде своя принос за кампанията. Аплодисментите на червенобрежани бяха многобройни, както за неповторимото изкуство на българските изпълнители, така и за техните големи сърца, за безкористния им ангажимент към кампанията на Христо Гешов. На финала и публика и изпълнители, изправени на крака, запяха заедно песента „Моя страна, моя България”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: