Фенклубът на Реал Мадрид събира с акция всички почитатели на „Белия балет”!

27.01.2014 12:38

Акция МАДРИДИЗЪМ! Клонът на Официален фенклуб Реал Мадрид-България в Плевен подема масирана акция за набирането на нови членове към фенклуба. От там призовават всички бели фенове от града и региона да се присъединят и да станат част от семейството на Мадридистите и заедно да изживяват емоциите около любимия отбор. Повече информация по темата можете да получите на страницата на Официалния фенклуб Реал Мадрид-България или лично от председателя на фенклуба в Плевен Димитър Николов https://www.facebook.com/dimitar.nikolov.319

real3

Близо година след създаването си, на клонът към Официалния фенклуб на Реал Мадрид – България в Плевен отчита сериозен успех. Една година, осеяна с много събития и безброй „БЕЛИ“ емоции. През изминалата година събитията, които Плевенският клон проведе на местно ниво са добър атестат за активността му. Традиционния турнир на белите фенове „Мадридиста“ се проведе в Плевен през месец август, бели фенове от цяла България гостуваха на събратята си от града. Множество сбирки за мачовете на любимия отбор събираха плевенските мадридисти доста често и всички заедно споделяха победите и паденията на Реал Мадрид. Фенклубът в Плевен има и отбор по футбол, с който също пожъна успех през изминалата година.

real4
На организирания от Мадридистите Благотворителен турнир по футбол, белите фенове станаха шампиони след като с класа, демонстрирана на зеления килим, вдигнаха титлата след победи над фенове на Барселона, Ман. Юнайтед и ветераните на Спартак Плевен, които също уважиха събитието. Почетни гости, които взеха участие в каузата, бяха легендите на Спартак Пламен Гетов, Илия Войнов и Красимир Бислимов. Със събраните средства от Благотворителния турнир мадридистите зарадваха дечицата от Дом за сираци „Детелина“. Във фенклуба членуват само и единствено фенове на Кралския клуб, които събира една единствена кауза – любовта към белия отбор. През настоящата година в Плевен ще се проведат още доста събития свързани с белите емоции, но за сега всичко се пази в тайна и ще е изненада за белите фенове, споделя за Плевен за Плевен председателят на местния фенклуб Димитър Николов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: