БСП-Плевен остава без областен председател….Има ли соц-драма в Плевенско?

20.01.2014 15:19

Румен Петков се оттегля като председател на Областния партиен съвет и председател на Областния партиен щаб на БСП – Плевен.

rumen

Това информира Агенция Фокус”. „Разговарял съм, включително и с моите колеги, председатели на Общински партийни съвети в Плевен, с доскорошния председател на Областния партиен съвет, един изключително способен председател – Васил Антонов, който сега е народен представител, и съм обявил пред тях намерението си да се оттегля като председател на Областния партиен съвет и председател на Областния партиен щаб на БСП – Плевен. На заседанието, което предстои на края на месеца, аз официално ще подам оставката си пред членовете на Областния партиен съвет и ще обясня и мотивите, поради които съм я подал”, каза Румен Петков, цитиран от Фокус.
По думите му – има две причини, поради които напуска поста. „Първата причина е, че председателят на щаба и на Областния партиен съвет, трябва да работи с цялата си енергия, структурата, която ръководи, да се представи добре. Втората е, че искам да покажа на всички, които правят злонамерени коментар, че тук става въпрос за някаква борба за власт, че това далеч не е така. Всъщност тези, които употребяват властта, и то не в интерес на партията и нейните избиратели, на българското общество и държава, са именно в ръководството на партията”, заявява Румен Петков пред Агенцията.
За последните политически действия на бившия вътрешен министър, за когото се твърди, че не казва нищо случайно, очаквайте вечерния коментар на Плевен за Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: