Станишев и Местан си харесали Ревизоро за Плевен

13.01.2014 10:02

13.01.revizoro

Бившият митнически шеф и настоящ главен секретар на Областната администрация в Плевен Емил Димитров, по-известен като Ревизоро, е бил одобрен за поста и от Сергей Станишев, и от Лютви Местан. Това призна самият Димитров пред bTV, но с уговорката, че назначението му не е политическо. „Разбирам се с всички политически сили“, заяви той. По повод критиките към себе си от страна на Румен Петков той поясни, че „един човек не определя политиката на държавата“. „На него не му харесва, че не са се съобразили с него“, каза бившият първи митничар в държавата.
По думите на Димитров, който и да управлява страната, има 6 месеца да направи реформа. От тези 6 месеца се определяло дали ще изкара цял мандат или ще се провали. При митничарите обаче „гратисният период“ бил едва 3 месеца. „Митниците от една година са на автопилот, никой не ги командва. Първите 3 месеца бяха изгубени“, категоричен бе Емил Димитров. Два месеца начело на митниците стоеше Кирил Желев. Според Ревизоро, той не бил подходящ за системата, а работата му била единствено да движи въздуха в коридора.
Като главен секретар на Областната администрация в Плевен Димитров допълни, че е доволен, че няма да има бежански лагер в Телиш, защото в противен случай трябвало да прекарва голяма част от времето си там.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: