Директорът на гимназията в Койнаре взе най-високата награда на Синдиката на българските учители

19.12.2013 8:08

19.12.koinare

Директорът на СОУ „Христо Смирненски” – Койнаре, Даниела Цоньовска, получи най-високата награда на Синдиката на българските учители „Директор на годината 2013” в рамките на VІІ Национален конкурс „Най-добър социален партньор – директор”. Това информираха от пресцентъра на Община Червен бряг. Високото отличие за г-жа Цоньовска е съпроводено с диплома и кристална статуетка, връчени й лично от г-жа Янка Такева – председател на Синдиката на българските учители в присъствието на председателя на Европейската комисия по образование Мартин Рьомер, както и президента на КНСБ Пламен Димитров.
Решението е на ИК на СБУ за постигнати високи резултати в съвместната дейност училище – Синдикати на българските учители, за личен принос в утвърждаването и усъвършенстване на социалното партньорство и политика за изграждане на позитивен индивидуален облик на СОУ „Христо Смирненски” – Койнаре.
Наградата е признание за всеотдайността в работата на директора на койнарската гимназия, както и на целия педагогически екип, които в последните години реализираха поредица от успешни европейски проекти в школото. Престижното отличие тази година е присъдено на 26 директори от страната. Директорът на гимназията в Койнаре е единствения носител на отличието сред учебните заведения на територията на Плевенска област.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: