Ротари клуб „Плевен Центрум” отличи заслужили плевенчани на Коледен прием

15.12.2013 9:19

rotari5

Коледен прием, организиран от Ротари клуб „Плевен Центрум”, събра в комплекс „Ростов” ротарианци, техни приятели и последователи на идеите на ротарианството. Гости бяха младежите от Ротаракт и Интеракт-клубовете, клубове от Ловеч, Свищов и Габрово. По време на събитието за първи път Ротари клуб „Плевен Центрум” връчи свои призове на граждани и организации от Плевен и региона с принос в образованието, мениджмънта, благотворителността, изкуството.

rotari6

„Избрахме тези отличия да бъдат в области, които са свързани със същността на ротарианството и сферите на нашата сейност”, коментира секретарят на клуба прокурор Искра Ганева.

rotari1
Учителката по физика от Математическа гимназия-Плевен Наташа Минкова бе отличена за принос в област „Образование”, а цигуларят Чавдар Вълков получи приза в област „Култура”. В област „Медицина” не бе отличен перносално определен лекар, като приза за своята цялостна дейност през годината взе Медицинския университет в Плевен.

rotari4

В областта на мениджмънта наградата взе Иво Джокин, а призът за достойнство бе присъден на Васил Копчев – един от основателите и двигателите на „Похода по стъпките на Левски”.

rotari3

Фондация „Иван Рилски” единодушно бе избрана от журито за приза в областта на Благотворителността.
Наградите бяха връчени от председателя на Ротари клуб „Плевен Центрум” доц. Стаменов, секретаря – Искра Ганева и останалите членове на ръководството.

rotari7
Специалните Ротариански отличия за 2013-та година получиха Борислава и Адриана Ганеви – за работата си за разпространение на идеите на движението, за усърдие в образованието и успехи в спорта, прославили Плевен и България. Те бяха връчени от областния управител на област Плевен – Илиян Йончев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: