34-ма в надпреварата за лого на проекта „Магията на Панега”

10.12.2013 7:50

10.12.panega

Приключи обявеният конкурс за лого на общия туристически продукт по проект „Магията на долината на Панега“ – Маркетинг на туристическа дестинация Луковит – Ябланица – Червен бряг“. 34 участници се включиха в надпреварата за голямата награда от 1500 лв. Оценяването и класирането на постъпилите предложения ще се извърши от жури от независими експерти (графични дизайнери) и представители на общините.
Номинирани ще бъдат три от най-добрите лога, където ще се оценява аргументираното използване на изображения и графични знаци, присъствието на стил и идея. Журито ще обяви публично решението си до края на януари, а класираните на първите три места лога ще получат парични награди от организаторите, съответно: за първо място в размер на 1500 лв., за второ място – 1000 лв. и за трето място – 500 лв.
Целта на конкурса е да бъде създадена визуална идентичност на туристическия продукт „Магията на Панега“, който обхваща трите съседни общините Луковит, Ябланица и Червен бряг, основаващ се на базата на общи природни, географски, социално-икономически, културни и други ресурси.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: