„Спартак” писа двойка на „Ком”

28.10.2013 8:09

28.10.spartak

„Спартак” (Плевен) се справи с гостуващия „Ком” (Берковица) с 2:0 и след 11-ия кръг от първенството на Северозападната „В“ група успя да влезе в челната шестица, информира plevensport.eu. Плевенчани изместиха от тази позиция видинския „Бдин”, които в този кръг паднаха в Белене от „Гигант” с 3:0.
Успехът за „синьо-белите“ във вчерашния двубой не дойде никак лесно, като домакините подпечатаха своята победа чак в продължението на мача, когато Венцислав Миленов с хубав прехвърлящ удар отбеляза за 2:0 и донесе важните три точки за своя тим. Малко преди това берковските футболисти можеха да изравнят, като в 86-ата минута след пряк свободен удар техен играч се извиси над всички, стреля с глава, но топката премина над напречната греда. През първото полувреме момчетата на Бойко Цветков успяха да поведат, като в 11-ата минута щатният голмайстор Любомир Тодоров използва една грешка в центъра на отбраната на Ком и с шут отблизо препарира вратаря на гостите за 1:0.
В следващия 12-и кръг предстои доста интригуващото областно дерби между „Партизан” (Червен бряг) и „Спартак”, като то ще се състои по програма на 3 ноември от 14 ч.

Текст и снимка: plevensport.eu

#тагове:

НАЙ-НОВИ: