Какво се случва с футболния Спартак – яснота след извънредната сесия на местния парламент..

25.07.2013 20:25

severozapad

Днес в Зоналния съвет на БФС във Велико Търново бе теглен жребий за новия сезон в Северозападната „В“ група. Той отреди новосъздаденият ОФК Спартак Плевен да гостува в Мездра на Локомотив 2012. Другите четири тима от Плевенска област също ги чакат трудни срещи, като още в първия кръг на Северозапад ще станем свидетели на областно дерби – в Никопол, местният Ситомир ще приеме беленския Гигант. Партизан (Червен бряг) ще има тежката задача да домакинства на възродения тим на Янтра (Габрово), а най-трудно ще бъде на футболистите от Левски 2007, които ще имат визита в град Дебелец, където ще срещнат новия Етър (Велико Търново).
Между другото, днес на сесия на Общински съвет Плевен, трябваше да се гледа предложение за попълване на Управителния съвет на новосъздаденото сдружение ОФК Спартак Плевен. След консултации в местния парламент, кметът на Община Плевен проф. Стойков предложи по време на заседанието, точката да бъде оттеглена…
Предстои, вероятно във вторник – 30 юли, извънредна сесия на Общински съвет Плевен, която да реши законово казуса с легитимното участие на футболния клуб в новия сезон в Северозападната „В“ група….

#тагове:

НАЙ-НОВИ: