Подписка в подкрепа на сегашното правителство върви в Червен бряг

04.07.2013 13:43

chervenbrjag

Общественици, представители на местния бизнес, дейци на културата и просветата в Червен бряг инициираха подписка в подкрепа на сегашното правителството. Мотивите за подписката бяха направеното от кабинета „Орешарски“ до момента. Сред тях е поевтиняването на цените на тока, увеличението на майчинските, парите за първокласници, както и резултатите от последните парламентарни избори, където „Коалиция за България” бе първа политическа сила в община Червен бряг (34,67% подкрепа, от 50,44 % избирателна активност в района).
Те настояват да се даде възможност на правителството, което още от втория ден е атакувано с протести, да заработи при нормални условия, а парламентарните сили, подкрепящи кабинета, да създадат атмосфера за реализация на програмата на Пламен Орешарски.
Покрепящите настояват за нов изборен кодекс, който да гарантира избор на некомпрометирани личности, работеща съдебна система и започване на положителна промяна в жизнения стандарт на българските граждани, информират от Областен съвет на БСП Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: