Днес представят на церемония победителите в конкурса за лого на Басейнова дирекция – Плевен

01.07.2013 6:58

Кулминацията на тазгодишните тържества по повод Деня на Дунав с участието на БДУВДР – Плевен ще бъде официалната церемония за представяне на победителите в конкурса за лого на Дирекцията. Събитието е днес от 11:30 часа, в Конферентната зала на хотел „Ростов“ – Плевен.

logo
Специално жури, в което участваха Валентина Великова – полиграфист, Красимир Коцев – художник, Евгени Горанов – журналист, Милен Първанов – ръководител на Младежки информационно-консултантски център „Интелект“ – Плевен и Румен Пенков – директор на БДУВДР – Плевен, определи победителите.
24-годишната Александрина Тозева от Русе е победителят в конкурса за лого на БДУВДР – Плевен. На второ място журито класира предложението на 26-годишния Симеон Киров от Тутракан, а на трето – на 26-годишният Веселин Денев от Велико Търново. 19 предложения ка постъпили за участие в конкурса за лого на БДУВДР – Плевен. Авторът на класираното на първо място лого ще получи преносим компютър. За второ място наградата е фотоапарат, а за трето – електронна книга. Предвидени са и специални отличия.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: