Откриха ремонтираната здравна служба в Пелишат

25.06.2013 16:00

pelishat

Ремонтираната основно здравна служба в Пелишат беше открита днес. Кметът на общината проф. д-р Димитър Стойков и кметът на селото Петър Йочев прерязаха лентата, а след това засадиха дръвчета в градината на медицинското заведение.
За ремонта, включващ подмяна на дограма, боядисване на цялата сграда и ограда, ремонт на покрива, подмяна на ВиК и ел.инсталация, Община Плевен отдели 10 хил. лв. от бюджета си. Службата разполага с лекарски и зъболекарски кабинети, както и с манипулационно помещение.
През седмицата ще бъдат осигурявани дежурства от очен лекар, кардиолог, специалист детски болести и зъболекар, каза д-р Тошев – общопрактикуващ лекар в селото.Той отправи благодарност към всички доброволно включили се в ремонтните дейности жители на селото.
Кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков изрази убеденост, че осъщественият ремонт ще създаде по-добри условия както за работата на медицинския персонал, така и за жителите на село Пелишат.
На откриването присъстваха г-н Владислав Николов – народен представител от Плевенски избирателен район, и общински съветници от групата на ПП ГЕРБ, информират от Пресцентър на Община Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: