Пето общинско състезание по информационни технологии

17.05.2013 7:06

info

На 15-ти май в СОУ „Иван Вазов“ се проведе Пето общинско състезание по информационни технологии. То се организира от СОУ „Иван Вазов” – Плевен с любезното съдействие на Община Плевен и е посветено на Празника на града. Участваха 62 деца от 4, 5, 6 и 7 клас. Състезанието се проведе при предварително обявен регламент. Участниците работиха върху практическа задача и тест. Надпреварата премина при отлична организация, създадена от учителите по информатика и информационни технологии, с подкрепата на ръководството на училището.
Учениците отделиха от свободното си време в празничния ден и избраха да премерят сили помежду си и да покажат знанията и уменията си по информационни технологии. Повечето състезатели се явяват за пореден път, мотивирани от многото и големи награди, осигурени от спонсорите „Стемо“, „Оптиспринт“, „Виваком“, книжарници „Грамма“, „Електроника и софтуер“, издателство „Изкуства“ – София, Училища „Европа“.
Това състезание се отличава с изключително богатия си награден фонд: таблет, едногодишен абонамент за интернет, безжичен рутер, мишки, клавиатури, уебкамери, слушалки, флашки, книги. Имаше и рекламни материали – химикалки, бележници, чаши, връзки за мобилни телефони , почерпка за всички участници.
За всички класирани бяха осигурени книги от издателство „Грамма“ и издателство „Изкуства“ – София. Имената на класираните и наградени ученици могат да се прочетат на сайта на СОУ „Иван Вазов”, информират от училището.

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:“Table Normal“;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:““;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:“Times New Roman“;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Уточнение:

Уважаеми медии, налага се да направя малка, но съществена корекция в материала за Петото общинско състезание по информационни технологии, организирано и проведено на 15 май в СОУ „Иван Вазов“. Община Плевен не е оказала никакво съдействие тази година, както Ви написах в материала по-рано днес. Извинете ме за тази неточност.

С поздрав: Светлана Томова

#тагове:

НАЙ-НОВИ: