Международни награди за ученици от СОУ “Иван Вазов“

28.04.2013 9:28

vazov

В края на миналата година бе сключен договор от господин Димитър Митев – директор на СОУ “Иван Вазов“ – Плевен, с госпожа Емилия Чиосан – директор на училище „Лучиян Григореску” в град Меджидия, Румъния, за участие на ученици от 1-4 клас в Международен конкурс за детски рисунки под наслов „Хора, факти, места“. Координатор на проекта за СОУ „Иван Вазов” е госпожа Росица Бъчева, учител по английски език.
Децата от началния курс проявиха много старание, творчество и фантазия, за да изобразят своите идеи в красиви рисунки. Темите бяха 3: „Традиционни празници“, „Моето семейство“ и „Моите приятели“.
От събраните общо 106 рисунки бяха одобрени от компетентна комисия 62. Те бяха сканирани и изпратени в Румъния през януари 2013 година. От тях са класирани 46, като съответно 17 са на първо място, 14 на второ и 15 на трето място.
Много сме щастливи да споделим, че СОУ „Иван Вазов” е получило най-много награди. На 25 април 2013 г., на тържествена церемония в училището, бяха връчени международните грамоти-награди. Класираните рисунки могат да се видят на специална изложба в училището, до зала „Европа“.
Информация и снимка: СОУ “Иван Вазов“ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: