Откриха официално пресклуба на БТА в Плевен

16.04.2013 15:28

bta2

Кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков и генералният директор на БТА Максим Минчев откриха десетия в страната пресклуб на агенцията в Плевен .
Плевен вече има място, където да се концентрира политическият, икономическият, културният и бизнес живот в този регион, отбеляза Минчев. Той благодари на кмета на Община Плевен за разбирането и максималното съдействие този пресклуб да се превърне във факт, и се обърна към присъстващите представители на политически сили, бизнеса и медиите с думите: „Чувствайте това място като свое и нека всеки ден тук се раждат позитивни новини“.
Проф. Стойков заяви удовлетворението си, че най-престижната българска информационна агенция, добила световна известност и авторитет, открива свой пресофис именно в Плевен. Според него това е доказателство за добрата работа между местната власт и медиите и определено ще обогати облика на града. Кметът на Община Плевен определи пресклуба на БТА като бъдещ интелектуален център, информират от Пресцентър на Община Плевен.

Пресклубът в Плевен се намира на ул. „Димитър Константинов“ 23.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: