Мода, сватби, красота и стил в Търговски център “Макси”

14.02.2013 18:06

Днес се откри второто издание на “Сватбено изложение – Плевен”. Негов домакин отново е Търговски център “Макси”, но този път съвместно с Националното сдружение на сватбените услуги. „Поставихме началото на една чудесна традиция, която събира под един покрив всички, свързани със сватбения бранш”, заяви на откриването управителят на центъра Ива Петрова.

красива

Събитието уважиха кметът проф. Димитър Стойков, председателят на Браншовата бизнес камара Илка Илиева, собственици на сватбени и парти агенции. „Човек не помни раждането си, не вижда и смъртта си, но за цял живот запомня сватбения си ден”, приветства изявата градоначалникът, като допълни, че „за всеки човек, минаващ под венчилото, е много важно този ден да бъде най-красивия и организиран по най-добрия начин”. Проф. Стойков изрази надеждата си, че Плевен може да се превърне в град за сватбен туризъм. Агенциите върнаха жеста на градоначалника с обещанието – колкото пъти реши да се ожени, толкова пъти да организират сватбата му безплатно….

сватба изложение

Припомняме, че тази година в изложението участват 21 фирми и за първи пък ще бъцат точно преброени посетителите. А мераклийте за сватба, които сключат договор с някоя от фирмите-участници на място, ще получат отстъпка от услугите й в рамките на до 10%.

макси
За гостите на изложението е предвидена и томбола с предметни награди. Тазгодишната проява е съпътствана от богата и разнообразна програма. В първия ден бяха включени дегустации и презентации от Професионалната гимназия по лозарство и винарство, Професионалната гимназия по туризъм и Професионалната гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване. Днес бяха представени и етноколекция на Модна къща “Ариес уникат” с дизайнер Светла Димитрова и национални костюми на Модна къща “Перлита”.

чавдар

Второто ревю бе в духа на Свети Валентин, като в него бяха включени официални и вечерни тоалети, а в музикалната пауза между тях, многото любопитни посетители се насладиха на изпълнението на виртуозния цигулар Чавдар Вълков.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: