Влязохме в Годината на черната водна змия

10.02.2013 10:13

Днес, в 09,21 часа, според Китайския астрологичен карендар, започна годината на Черната водна змия. Тя е чудесен повод да промените своя живот и да започнете на чисто. Според вещите тълкуватели в областта на зодиакалните знаци, годината няма да бъде толкова напрегната, колкото предишната, но въпреки това не трябва да се отпускаме прекомерно. Във финансово отношение не е толкова благоприятна.

змия водна

Успехът ще споходи тези, за които парите не са основната цел, а се трудят за идеите си. Избягвайте да давате поводи за ревност, съветват астролозите. И още: да внимаваме при подписването на договори и споразумения, преди да сме проверили поне три пъти надеждността и лоялността на бъдещите партньори.
Годината на водната змия ни дава уникалната възможност да разкрием творческия си потенциал и интелектуалните си способности, като най-успешна ще е за хората с творчески професии, научните работници, музиканти, писатели и поети, художници, кинематографисти, които ще имат достатъчно вдъхновение и ще получат възможности за изява.
Астролозите препоръчват още внимателно отношение към личния бюджет и по възможност съкращаване на разходите. Звездите предричат щастие на онези, които са настроени сериозно във въпросите на любовта. 2013 година е сполучлива за сключване на бракове. Особено добре разположени ще са те към представителите на въздушните знаци. Най-сетне ще завърши периодът на неуспехи при Близнаците – щастието ще им се усмихне. Те ще печелят добре и ще завързват изгодни връзки. На Водолеите ще им хрумват много креативни идеи. Те ще могат успешно да ги реализират благодарение на своите организаторски способности и лидерски качества.
За Раците сполучливата година може да се ознаменува със смяна на работата или отношенията. В началото на годината Скорпионите ги чакат битови грижи. За Рибите опора в работата ще станат приятелите и партньорите. През второто полугодие ги чакат големи разходи, евентуално, купуване на имоти. Знаците на Земята също няма да избегнат промени. Но за Телците, Козирозите и Девите те основно ще бъдат позитивни. На Лъвовете, Стрелците и Овните съдбата през 2013 ще донесе много изненади: нови запознанства и нови възможности. За да бъдат успешни, те не бива да се страхуват и следва да действат решително.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: