Засилени мерки за сигурност за студентския празник

07.12.2012 11:33

ОДМВР – Плевен е създала организация за полицейско присъствие около обектите и местата, където ще се извършват празничните мероприятия, информират от пресцентъра на МВР. За осигуряване на нормалното протичане на предстоящия Студентски празник полицейските служители са актуализирали списък и са привели в известност всички увеселителни заведения – ресторанти, дискотеки, клубове и други места, свързани с масово посещение и събиране на хора, в които ще се провеждат празнични тържества по случай студентския празник. С всички собственици, наематели, управители и отговорници на обекти са проведени срещи.
За нормалното протичане на студентския празник, началниците на РУП, където ще се провеждат тържества са изготвили планове за обезпечаване на обществения ред и безопасността на движението в прилежащите територии на обектите с развлекателен характер.
За да бъдат намалени предпоставките за настъпване на пътни инциденти с участие на автомобили, превозващи студенти към и от местата за празнуване на 7, 8 и 9 декември по пътищата в цялата страна, в т.ч. и в Плевенска област ще има засилено полицейско присъствие. Пътните полицаи ще проверяват водачите за правоспособност, употреба на алкохол и спазване на скоростните режими.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: